Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

На много места по света подготовката за коледните празници е факт месеци преди тяхното провеждане. Люси Дяковска вече е в трескава подготовка за своя коледен концерт с музикални шедьоври от няколко страни, в която ще си партнира с музикантите от Софийската филхармония.

Концертът ще се проведе на 27 декември в зала "България".

"Това ще бъде един от най-важните ми проекти, ако не и най-важният. Концертът ще бъде с един от най-добрите оркестри в България. За трети път ще бъда в зала "България". Определено този коледен концерт изважда от мен нещо по-различно", сподели в "България сутрин" Дяковска.

Тя е категорична, че доста малко хора са я чували да изпълнява такъв тип песни.

"Излизам извън зоната си на комфорт, но не заради по-различната сцена, а заради различната емоционалност. Тук е нужна една различна смиреност, която аз невинаги нося", допълни още изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

100%

преди 5 години

Готина е Люската. Да е здрава и късмет й пожелавам. А до долните плюващи креатури...те толкова си могат и цял живот ще гледат от дъното...Успех, Люси!

5

Един

преди 5 години

Людмило, омъжи се и си роди 2 - 3 деца. Стига си залитала по триъгълници!

4

Анонимен

преди 5 години

Люси,желая и здраве,щастие и още успехи,макар че на нея най и подхожда поп и поп-рок.Не си я представям да пее тези симфонични песни.

fallback