Снимка: Reuters

Феновете на кланът "Кардашиян" от няколко месеца опитват да разберат дали Клои Кардашиян и Тристан Томпсън все още са заедно.

Преди половин година се разбра, че баскеболистът е изневерил на Клои с две жени, няколко дни преди тя да роди Тру.

Заговори се, че двамата са ходили на терапия, за да се опитат да запазят връзката си и да отгледат заедно детето си. Но в края на септември, Тристан отново беше заловен да флиртува с друга жена, докато е бил на парти в клуб.

"Тристан и едно момиче си говориха и флиртуваха цяла нощ. Двамата се докосваха постоянно, а Тристан дори беше сложил ръка на задника на момичето", споделил е източник на Us Weekly. От други сайтове твърдят, че баскетболистът е напуснал клуба с въпросната жена и нейна приятелка.

Нито Томпсън, нито Клои коментираха тези слухове. Но риалити звездата написа някои неща в Instagram, чрез които феновете си обясниха, че тя не желае повече да прощава на половинката си. Кардашиян заяви, че е "брутално наранена", подчерта, че връзките "не са, за да те нараняват".

Източници на People казват, че Клои вече е преживяла Тристан и се е преместила да живее в Ел Ей, за да е по-близо до семейството си, а Томпсън е в Кливланд, докато трае баскетболния сезон. 

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase