Снимка: Фермата

Неканени гости се появиха в риалитито "Фермата" и предизвикаха напрежение сред част от участниците.

В ранната сутрин преди ден филоложката Александра се събуди в ужас, тъй като по думите й, докато спяла, усетила как мишка се разходила по главата й.

Тя моментално разсъни спортната звезда Ваня Стамболова и лесовъдката Милена, за да й помогнат да открие животното. Към групата на детективите бяха привикани и част от мъжете, също сънените Жоро и Роман, и всички заедно се заеха с търсенето на гризача из спалнята.

В крайна сметка се оказа, че страхът на Александра е бил неоснован, тъй като единственото животно, което се измъкна изпод леглата на фермерките, беше летящо насекомо. Въпреки че цялата случка беше приета с много смях от Ваня и Милена, Сашка не се нае отново да легне да спи.

Нищо чудно обаче Александра наистина да е усетила мишка на главата си, тъй като малко по-късно през деня малък гризач се появи в лятната кухня. Роси намери мишле в тенджерата, в която беше сготвена вечерята за фермерите.

Оказа се, че без да иска Александра е оставила тенджерата без капак и така животното е успяло да се намърда в храната.

Необмислените действия на филоложката лишиха съфермерите й от приготвената вечеря и от хляба, който беше изпечен, защото фермерът на седмицата Александър моментално взе решение всичко да се изхвърли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase