Pixabay
fallback

Най-големите сред тях са Рибите. Едно от любимите им занимания е да си поспиват. Те също така успешно фантазират, витаят в облаците. Покрай това често забравят за всекидневните си задължения , а и  предпочитат да поверяват всичко на някой друг. В същото време едни Риби не се равняват на други и ако  решат могат да работят доста плодотворно в продължение на няколко последователни дни. Но след тях, отново се задават... облаци. 

Следват ги Стрелците, които не работят повече от това, което им е заръчано. Често и закъсняват. Важно е да се отбележи, че  са чести нарушители на спокойствието. Представителите на този зодиакален знак хем не обичат да работят сами, хем не дават и на другите да свършат сами работата. Единственото спасение в работата с тях е да им дадете задача, която искрено ще харесат. Тогава биха се справили блестящо.
 
Третите безделници в зодиака са Лъвовете, които по принцип сериозно се заемат  само с важните и значимите неща, с които по-късно ще могат и да се гордеят. С всички останали задачки гледат бързо да се разделят. Те са доста небрежни към останалите заръки, ако изобщо се заемат с тях.  Това обаче не им пречи да се смятат за абсолютно значими.
 
Работохолиците в зодиака
 
Първи сред работохолиците е Телецът. Представителите на този знак, ако имат точната мотивация, могат да  не усетят изтощение и да използват дори запасите си от сили, докато не приключат с дадената задача.
 
Още за безделниците и работохолиците в зодиака четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Лима

преди 5 години

Ами шефа ми е водолей и работи за 3- ***, телците са много трудолюбиви и упорити!

11

2beersORNOT2beers

преди 5 години

На мен д-р GP ми е забранила да пия вода, да вдигам тежко (над 100гр.), и ... да работя.

10

Рибок

преди 5 години

Аз почивам от Гергьовден до Димитровден. След това до Нова година се подготвям психически за работа. Сега ще работя от 01.01.2019г. до 30.04.2019г.Някои може и да се досетиха, че водя счетоводство на няколко дребни фирми :)))))))))

fallback