Снимка: Instagram
fallback
Криско и приятелката му, Цветелина Петрова, са избягали от есента у нас и от няколко дни са на почивка в Дубай, разбира се от снимките в профилите им в социалните мрежи Facebook и Instagram.
 
Рапърът и стюардесата показаха впечатляващата гледка към басейна в хотела, който са отседнали от стаята им.
 
На една от снимките, на които е в басейна, се разбира, че изпълнителят на "Лош или добър" пък вече е с нова прическа - станал е блондин. Цвети също беше публикувала снимка с изрусена коса преди около седмица, но на снимките от Дубай, тя е с тъмна грива.
 
Ваканцията на влюбените обаче изглежда няма да продължи много дълго, тъй като рапърът има участие в Нова Загора на 19 октомври.
 
Видеото на един от хитовете на Криско - "Още един танц" беше заснето именно в Дубай преди около 2 години, а то е със специалното участие на Цвети.
 
Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 5 години

Само в бг този може да се нарича рапър,и концерти моля ви се.Сигурно баща някой стар кадър .....с куфарче

16

Анонимен

преди 5 години

Никой вече не печели от дискове и участия-от такива неща печелеше например Шамара навремето. Парите на Криско и подобни се правят от кликовете на клиповете му в интернет, така че главно значение придобива как ще бъде представен този човек в медиите и какво амплоа ще му бъде изградено. Действително продуциращите музиканти в българия са народните изпълнители, ромските оркестри и някои самодейни състави. Всичко друго влиза в рамките на чалгата.

15

Анонимен

преди 5 години

Местя.

fallback