Снимка: Instagram
fallback

Спойлер за осмия сезон на Game of Thrones се появи из интернет пространството. Виновникът за това е актьроът Питър Динклидж, който играе Тирион Ланистър във фентъзи сериала. Питър не дава много интервюта и рядко коментира сагата.

Дори след славата, която получи, благодарение на тази роля, той винаги седи встрани и навярно е давал най-малко изявления от всички други главни герои. Но тази година той наруши тази своя традиция и отговори на повече въпроси на журналисти и фенове.

Пред Vulture Динклидж призна, че персонажът му е претърпял доста драматично развитие за осемте сезона. "Той беше доста безотговорен в началото. Но порасна за няколко сезона и разви силно чувство за отговорност. Не морал, защото той винаги е имал морал, но той разбра какво да направи със своята интелигентност", коментира Питър.

Той разкри, че е доволен от края на историята на Тирион. И феновете смятат, че актьорът намеква, че героят му умира във финалния сезон на сериала. "Опитвам се да намеря правилните думи. Мисля, че за него е отреден много добър край. Няма значение какво е това - смъртта също може да е прекрасен завършек", обясни Питър Динклидж.

Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

g.d.

преди 5 години

spoiler?

46

До Динко

преди 5 години

Ти пък Динко чакаш във филма ,, Игри на тровове" българи да ти напишат направо. Гледай първи сезон и ще видиш племето,, Дотраки" на мен звучи като, че живеят близо до траките. Номадско племе.Титлата им е кал вместо кан.(хан) на вожда. На другите езици се казва впрочем кан не хан.За другите народи описани от Мартин може да поспорим. Британи ли са, викинги ли, византийци ли описва, но ,, Дотраките" сме баш българите. Това са прабългарите. Съжалявам че са рошави и примитивни и няма да ги харесаш.

45

Тъпанар

преди 5 години

Е, Динко - погледни по-надълбоко! Българите и траките са едно и също нещо. Сега размести буквите на Ланкастър. Става Трак нъ сал. Т.е. Това са мореплавателите в книгата - Грейджой. На салове са пренасяли конете. От години се славим с розовото си масло. Това значи рози - рода Тирел. Колко приказки за змейове имаме, а? Ето ги Таргариените. Червените ланистъри са комунистите, сивите вълци са сивата икономика, а другите са ромите. Това е книга и филм за гражданска война в България. ;)

fallback