Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Октомври е в средата си и идва ред за календарите през следващата година. Сред най-провокативните е този на пожарникарите от Австралия, които цяла година са оформяли перфектни тела с усилени тренировки.

Oще по темата

Идва обаче време и да покажат резултата в секси календар. Мъже с изваяни тела застават до малки животинки – котета, коали, кучета, сурикати и дават всичко от себе си, за да привлекат внимание. Успяват, най-вече и с факта, че са спасители, своеобразни герои.

Не за първи път огнеборците застават зад благородна кауза. За първи път те и колегите им се разсъбличат през 1993 г., а с всяка година почитателите им се увеличават. Средствата от продажбата на календара ще отидат в подкрепа на зоопарка за диви животни в Австралия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече пишем за мъжественост и женственост, за любов, толкова повече тези неща липсват, девалвират. Колкото повече се разголва човека, толкова повече чезне интимността, съкровеността на истинските чувства между мъжа и жената.

19

Анонимен

преди 5 години

Мъжеството не се мери с мускули! Нито женствеността се измерва с ненки, джуки, ***! К.рвалъка също изобщо не е признак на мъжественост и женственост, а на порочност и на двата пола. Загубихме смисъла на думите, а той се крие в душевните качества на човека - благородство, саможертва за другия, свян, отдаденост, посветеност, въздържаност от порока (страстта) и истинска любов, която отново не разбираме, а бъркаме с примитивен секс!

18

Анонимен

преди 5 години

И наште готвят календар. В момента тренират и ако свалят по поне 30 кила ще са готови за 2022г.

fallback