Джейн Фонда. Снимка: Reuters
fallback

Почти всички знаменитости много държат на външния си вид и мнозина от тях се подлагат на всякакви разкрасителни процедури, включително и хирургически операции. Светът на шоубизнеса е жесток и в него трудно намира място някой, който не изглежда безупречно и не е спрял процеса на застаряване. Ето и няколко знаменитости, които все пак открито коментират какво са направили с тялото си, разказва Tialoto.bg.

Джейн Фонда

Сред дамите, които са се подлагали на хирургическа операция е носителката на „Оскар“ Джейн Фонда. Фитнес иконата, която дълго време се е борила с булимия признава, че нейната външност не е заслуга само на гените ѝ. "Радвам се, че изглеждам добре за годините си, но съм си направила пластични операции и не смятам да лъжа за тях".

Джейн споделя за корекциите: "Ненавиждам този факт, че ми се наложи да променя себе си, за да се почувствам вътрешно уверена. Тежко ми е затова. На мен ми харесват възрастните "живи" лица. Иска ми се да бях по-смела, но не съм".

Ана Фарис

Имаше време, когато актрисата обясняваше, че никога няма да легне под ножа на хирурга, но като навърши 30 години тя все пак си направи корекция на гърдите и заяви, че е доволна. "Винаги съм мислила, че да си направиш пластична операция е като да се предадеш, разбирате ли? Но накрая всичко стигна до едно просто нещо: исках да изглеждам добре по бельо".

Карди Би

Рап изпълнителката не страда за инжекциите в задните части, когато е била на 21 години. Но имало един огромен минус на процедурата, която тя направила за 800 долара, била без анестезия. "Мислих, че ще умра", припомня си певицата.

Още признания от звездите за техните операции четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Джейн Фонда на тези години с пластични операции по нищо не се различава от Бриджит Бардо която не си е правила такива.Вижда се че е пластиките са безполезни,даже е по-спаружена.И двете бяха красавици на младини,но никой не може да спре времето,дори и пастичните хирурзи.Тези които си ги правят са мазохисти и живеят в заблуда.

6

Анонимен

преди 5 години

Много си личат правените носове и изглеждат супер странно. И то без да знаеш, че текат непрекъснато гадости от тях.

5

Silviq

преди 5 години

И нашите овластени госпожи си направиха доста пластики и пресаждане на коса. Сравнете снимките на Сандъкова, ЦЕЦве, и т.н. със сегашните :)

fallback