Съквартирантите нарушиха съня на Кулагин. Кадър: Нова тв
fallback

Ева стана поредният участник, който напусна VIP Brother. Тя не успя да спечели зрителите в конкуренцията на другите двама номинирани - Кулагин и Божана.

На сбогуване, певицата определи своята изява в шоуто като "голямо изживяване".

Положението в къщата обаче стана взривоопасно - съквартирантите ще разполагат с 0 лева бюджет за седмицата, след като мисията "Утопия" беше обявена за неуспешна заради Кулагин.

Гримьорът се обяви за жертва и заяви, че не смята да храни останалите, които го замеряли с топка. Всъщност обаче самият Кулагин уцели няколко от жените по време на една от игрите, като най-силен удар получи Мира Добрева.

Провалът на мисията накара част от мъжете да започнат да обръщат специално внимание на Кулагин. За да избегнат физическата саморазправа те заложиха на психически тормоз - събуждане през нощта, залостване на вратата към спалнята.

По думите на гримьора Папи Ханс дори му "постлал" цялата тоалетна с храчки.

"Трябва да сме общество, но не става", коментира Петко ситуацията. Той е един от най-яростните противници на Кулагин и го обяви за тумор, който трябва да бъде изгорен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Аведис

преди 5 години

До аник - Кулагин е болен мозък,за каква скука говориш.....

48

аник

преди 5 години

Не познавам Петко веждала съм го няколко пъти пи телевизията но имах други представи а той излезе дребна душица. Ако не е Калугин направо ще пукнат от скука така поне имат обект за заяждане.

47

Ddd

преди 5 години

Полу-човек е лоша дума, да знаете.

fallback