Снимка: Фермата

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова влезе в ролята на любовен гуру в риалитито "Фермата" и даде няколко ценни съвета на бесарабската българка Лилия какво да прави, за да има успех на интимното поприще.

Повод за наставленията на спортистката стана откровението на певицата, че се страхува от мъжете и затова трудно успява да се довери на някого, още повече да му отдаде сърцето си.

Ваня, която е щастливо обвързана от повече от година, моментално я разкритикува, че не трябва да се поддава на страха, а да се престраши да излезе на няколко срещи с мъже и да види как е.

"Как знаеш, че обичаш шоколад? Пробвала си, нали? От една-две срещи няма как да бъдеш наранена", заяви Стамболова.

Тя сподели от собствен опит, че откакто е с гаджето си Веско, всяка вечер го чака с нетърпение да се прибере вкъщи от работа.

Преди две седмици шампионката му отправи и романтично обяснение чрез ефира на шоуто, в което му призна, че той е човекът, с когото тя иска да създаде семейство.

Лилия обаче не беше така убедена в правотата й и дори заяви, че като необвързана й е много по-спокойно, защото има време да се занимава с любимите си неща.

"Не мога да си представя да се прибера и да съм с някого. Или да си лягам до някого", обоснова се бесарабката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase