Instagram
fallback

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са се оженили без предбрачен договор. 

Двойката, която тайно се венча в средата на септември пред свещеника Джефри Куин и свидетели – Джош Мел и приятел на певеца, в Манхатън, е поискала предбрачен договор, пише TMZ.
 
Звездите се обърнали към адвокатите си за документа в деня, в който са си казали официално да. Според специалисти няма начин съответният предбрачен договор да бъде изготвен в рамките на няколко часа.
 
Близки до Бийбър и Болдуин твърдят, че към днешна дата двамата не са повдигали въпроса пред своите адвокати, нито са изисквали такъв документ.
 
Състоянието на канадеца възлиза на над 250 млн. долара, а това на Хейли е далеч по-скромно, но също я праща в отбора на милионерите. Неотдавна Джъстин сподели открито, че любовта му към модела е толкова голяма, че не се нуждае от предбрачен договор.
 
От TMZ издават, че младите са се венчали на скромна и формална церемония и тепърва се очаква да отпразнуват събитието с нещо грандиозно и в компанията на семейството и приятелите им.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

адвокато

преди 5 години

Щеше да бъде смешно ако не ставаше дума за такава огромна сума тия са още деца според американското им възпитание и среда утре след месец след година две пиклата ще реши че покупката Бийбър не и харесва и подава молба за развод и по законите на щатите има правото на половината от тия 225 милиона без да си мръдне пръста ще лапне толкова пари на колкото на обикновен човек му трябват стотици години да спести.Тоя Бийбър е голям ***.

2

Анонимен

преди 5 години

О господи, ами сега? Ние сме силно притеснени от всички тези мъки на бибир, как ще заспим сега ?

1

Анонимен

преди 5 години

Ами на, любят се, почиват си за разлика от наште компот-несгоди!

fallback