Снимка: VIP Brother

Диона не допадна на зрителите и стана поредният съквартирант, който напусна Къщата на VIP Brother. Рапърката събра най-малко положителен вот сред останалите номинирани - Ева, Наско, Петко, Стефан и моделката Розмари.

По традиция, както всеки изгонен, Диона сподели, че е щастлива, но съжалява, че не са я разбрали. Диона избра отново Ричард да получи щит и по този начин мистър София отново е спасен.

По време на живото предаване днес, номинираните отново отговаряха на въпроси.

Стефан беше питан за поведението си и нрава си и защо постоянно спори с другите, мъжът на Гала сподели, че е директен в отношенията си с хората. Наско сподели, че е затворен човек, но вече се е отпуснал и е готов да се покаже, както и потвърди, че Мария Илиева му е помогнала в кариерата. Розмари каза, че не харесва Ричард, а обича приятеля си, както и сподели, че не се прави, че не разбира.

От своя страна Диона каза, че не е в Къщата, за да налага мнение и също като Наско не може за толкова кратко да показва себе си пред непознати. Най-краен бе Петко Димитров, според когото лидери в Къщата са Стефан и Константин. Той обаче нападна остро гримьора Кулагин. Петко заяви, че гримьорът не може да се промени, има диагноза и е убеден, че навън гримьорът не се държи по този начин.

Ева пък не успя да убеди съквартирантите и Биг Брадър, че е говорила срещу Мира в името на шоуто.

Коментари Напиши коментар

23

Анонимна

преди 7 месеца

Силно комплексирано и завистливо ромче,което за негова жалост не става за нищо.Нечистоплътна е ,с груба кожа.Колагин и го каза,за да се поправи,но вместо признателност, естествено простият човек реагира така!

22

Анонимен

преди 7 месеца

грозна муцуна не кефи

21

ЯЯ

преди 7 месеца

Туй ми мяса на джендър след неуспешна операция ...