Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Звездата на редица сапунени сериали Сюзън Лъки се появи на корица на списание "Харпърс Базар", шашна света с невероятната си визия и тяло... на 71 години.

Има ли рецепта и начин да забавим процесите на стареене и връща ли се светът към естествената красота?

"Досега виждахме само млади и красиви момичета по кориците на модните списания. Сега виждаме и по-възрастни дами, който красят кориците с белезите на старостта", обясни пред Bulgaria ON AIR журналистката Юлияна Дончева.

По думите ѝ напоследък се наблюдава това, че прекалено млади момичета правят промяна в своята външност.

"Колкото по-рано се започва с процедури, толкова по-скоро ще трябва нова и нова операция. Не трябва прекалено младите да бързат да остаряват. Медиите са първата точка, от която трябва да стартира промяната. Трябва да се върнем към истинската и естествена красота", допълни още Дончева.

Според пластичния хирург д-р Виолин Петров много често млади момичета превишават дозата на промяна на своята външност.

"Пластичният хирург трябва да посъветва пациента какво е подходящо за него като операция. Когато мярката е премината, тогава става некрасиво, вътрешното усещане и външната красота не са в синхрон", коментира още медикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Lina

преди 5 години

Всички ще остареем- факт, но за съжаление "пластмасовата красота" е издигната в култ- не може едновременно да си направиш нос, уста, скули+ филъри и ботокс и да очакваш да се познаеш в огледалото - ще се получи един балон с джуки. За съжаление се сещам зя един - единствен дерматолог, който няма да ви превърне в "Маската",всички останали са тип д- р енчев.

20

Анонимен

преди 5 години

Е, щом не можете с 33 годишна, карайте тогава с 69-годишна.

19

Анонимен

преди 5 години

Гадните и гаднярски изражения на лица на джагъро- и памела-андерсън-подобни, типични за "музикалния" и всякакъв вид сеирджийски бизнес, са от душевни драми на ръба на ужасите от типа на оцеляване след бомбардировки, кланета, глад, изнурителен труд , нали?Хайде холан! Лошото изражение идва от злоба! Кривата и разплута уста, воднистият поглед идват от мазохистичен живот, разбиран като щедри плътски усещания. Описано е още в "Мамино дететнце" от Л. Каравелов.

fallback