Снимка: архив, Reuters

Първият секс е нещо много лично и не само според психолозите – оставя отпечатък завинаги в съзнанието. Звездите не са изключение, а случките са забавни. На някои дори е трудно да се повярва. Повечето от тях пазят хубав спомен от раздялата с девствеността си, а на първите им партньори сигурно им е доста забавно, когато днес ги гледат на екрана, разказва сп. Story.

Анджелина Джоли – С помощта на мама

Анджи има късмета да има майка французойка. Маршлин Бертран била толкова разкрепостена, че предоставила на дъщеря си най-голямото и удобно легло в къщата, за да може да се чувства възможно най-комфортно, когато за пръв път си ляга с момче. Разбира се, преди да пристигне гаджето, тя услужливо се изнесла от къщи. Тогава Анджелина била 14-годишна, а приятелят ѝ – съученик от гимназията. Емоцията от събитието обаче не била достатъчна на днешната звезда. "Затова грабнах един нож и го порязах“ – разказва въодушевено тя. Като се има предвид, че като млада Анджелина имаше страст към ножовете и пази колекцията си от ценни експонати и до днес, изпълнението с острието не ни изненадва. Само остава неизяснено къде точно е порязала горкото момче...

Джони Деп – Фенка в багажника на пикап

Джони Деп опитал вкуса на секса едва 13-годишен. По онова време вече от година свирел с рок бандата The Flame, а колегите му се заели да го открехнат на цигарите, алкохола и мацките. Така, след едно участие, на паркинга зад залата от тъмното изневиделица изскочила негова фенка.

Вижте за първия секс и на други звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase