Да са ви познати подобни селфита? Снимка: Instagram
fallback

Носителят на титлата "Мистър София 2018" Ричард Величков ще понатрупа някаква съмнителна известност покрай участието си във VIP Brother.

Родните плеймейтки често попадат на мушката на медиите, отнасят критики, в голямата си част – заслужени. Днес обаче ще обърнем внимание на Ричард, който спокойно може да попадне в графата "мъжка плеймейтка".

Може да си зададете логичния въпрос "Защо?".

Откакто понашумя покрай различни конкурси Ричард има една цел в живота си – да стане известен. Върхът на неговата мисъл бе визитката му в риалитито, като акцентът беше, че искал да го разпознавали на улицата, да се снимат с него...

"Всички най-красиви жени ги тренирам аз. Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България", заяви той.

Преди конкурса "Мистър София" веруюто му не е било по-различно:

"Конкурсите са част от суетната страна на амбициозните хора. Аз съм устремен към това да печеля, побеждавам и трупам титли. Очаквам да придобия известност, която ще я използвам в работата си и бъдещите си проекти".

Ричард търси медийна слава с доста познати и безсмислени начини. Първо се заяде с организаторите на гей парада.

"Нямам против всеки да бъде такъв, какъвто реши, но не мога да се съглася да се демонстрира по толкова ярък и вулгарен начин. Това не е просто празник, както казват организаторите. Това е политическа демонстрация, с която се цели промяна в българското законодателство. Като "Мистър София" 2018 година съм категорично против провеждането на "София Прайд" и призовавам всеки буден гражданин да се включи в контра парада", заяви Величков.

Явно фитнес инструкторът си е помислил, че е носител на някаква много престижна титла и мнението му е задължително. Разбира се, има право, но тук не става въпрос за защита на някакви идеи, а желание "нещо да се напише за него", или мама да го види "на телевизора".

После скочи на силиконките.

"Защо ви е да участвате в подобен конкурс и какво ще ви донесе той? Това конкурс за красота или за чужди тела, поставени във вашето е? Смятате ли, че силиконът ви прави красиви? Кое е по-важно: да имаш силикон или естетическо красиво тяло", пита фитнес инструкторът.

Заяде се с Джулиана Гани на тема купени титли, но и тя го посече: "Умрях! Мистър София обичал да трупа титли и корони, а и бил горд, че вече е старши фитнес инструктор! Боже, опази от такива комплексирани мъже!", написа Гани в социалните мрежи.

Пак обаче не го отразиха сериозно, а амбицията му, която е по-висока от ръста му, се премести към Гери-Никол. Все пак тя е далеч по-известна от него – защо да не щипне от нейната слава? И заяви, че не ползвал Photoshop като певицата, която ваела с програма дупарата си. То ако не е тази програма няма да остане звезда с читава визия, ама това е друга тема.

Когато решиш да участваш във VIP Brother, трябва да разполагаш и с малко акъл. Ричард явно си е мислел, че ще лежи по диваните, ще покаже няколко упражнения, ще покаже преса и всички ще започнат да въздишат по него. Но шоуто е направено така, че вади и неща, с които едва ли би се гордял. Ричи Известното демонстрира беден речник и незнание на думи като "инфантил". А тази дума го определя доста смущаващо добре.

Някъде дотук да срещнахте нещо за фитнес тренировки, режими на хранене? Не, плеймейтките винаги търсят лесния начин за самореклама, включително и тези с мъжки полови белези...

Накрая една прогноза. Ричард Величков може и да стане малко по-известен, но няма как да бъде VIP. Иска му се, но за да си важен с нещо само с мускули не става. Не става и само със силиконови гърди, да пита Нора Недкова. А и Ричи си е все пак с едни гърди назад дори в тази категория желаещи да са известни заради известността. До няколко месеца ще бъде забравен. Защото няма какво да предложи...

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

б

преди 5 години

Ричърд с бедна душица а милионер искал да става няма как Жалък

51

Август Траян

преди 5 години

Срам и позор за гледащите тази УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ!!! Сори, но това са над 90% От Българите! Нямате култура, възпитание, морал! Децата ви също гледат и стават като вас! И се чудите защо отвсякъде бълва простащина, бандити и тъпота??? това сте Вие- огледален образ на обществото Ви, КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА!! ДЪРЖАВАТА НЕ ВИ Е ВИНОВНА....

50

Анонимен

преди 5 години

комплексиран умрялко

fallback