Снимка: Reuters
fallback
Итън Хоук каза, че е преживял много тежко раздялата си с Ума Търман през 2005 г. Това, което му е помогнало, е било завръщането към театъра - към жива игра на сцена, а не холивудските филми. Театралните представления са повлияли положително на психичното му здраве.
 
47-годишният актьор казва: "Никога не съм бил настроен против Холивуд. Просто реших, че трябва да се приближа към това, което наистина обичам в работата си. Ако живееш достатъчно дълго, в един момента трябва да тестваш волята си - това беше театърът за мен".
 
Звездата от "Големите надежди" сега има втора съпруга, Райън Хоук, с която имат две дъщери. Итън споделя, че сега редува киното с театъра и този баланс го държи здраво стъпил на земята.
 
"Много по-трудно е да си в театъра. Това изисква по-висока дисциплина. Никой там не отива да ти купи кафе. Не ти плащат много пари". 

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Щерю

преди 5 години

Изпила му ума през сламката...

6

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Не знаех, че Антъни Хопкинс бил композитор!Страхотен валс от ранга Вивалди и най - големите класици!Творбата се казва: "Waltz goes on" , а най-добрият изпълнител е Andre Rieu и неговият оркестър. Елексир за душата!!!

5

ГАДОРЯН

преди 5 години

Не знаех че е и театрален актьор. Браво на пича. Добър е в това което прави.

fallback