Снимка: Instagram
fallback

Селена Гомес мина инкогнито през България, но продължава да споделя снимки в социалните мрежи от страната ни, съобщава Tialoto.bg. Как живеят ромите в София? Видимо този въпрос е развълнувал певицата, тъй като тя е посетила домовете на няколко семейства и е разговаряла с тях за най-големите проблеми, които срещат в ежедневието си. Това става ясно от неин пост в Instagram.

"Публикувам някои мои снимки от работата ми с А21... Обичам ви, хора, до Луната и обратно", написа изпълнителката, която бе в страната ни заедно с екипа на международната неправителствена организация А21. Под галерия от снимки, тя обясни колко се радва, че помага на хората и се усъвършенства като личност.

Селена качи и кратък клип. В него тя държи малко бебе и е заобиколена от роми, които напират да я поздравяват и ѝ показват общите им снимки на мобилните телефони.

Част от кадрите, които е уловила певицата, са на калните улици на ромско гето в столицата.

Организацията, към която бившето гадже на Джъстин Бийбър се присъедини, се занимава с работа на уязвими групи в обществото и хора, станали жертва на трафик. Освен в България, А21 има офиси в 12 страни по света.

Още снимки от посещението на Селена Гомес в София вижте в галерията тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 5 години

Много се "загрижила".Единствено си правят реклама тези от шоубизнеса.Всичко за тях е само пари.А това А21 е НПО.

36

Анонимен

преди 5 години

Ами, дреме ми...

35

Анонимен

преди 5 години

"Селена Гомес мина инкогнито през България"---Маскирала се е като "ромския славей" Софи Маринова, за да не я познаят ... :)

fallback