Facebook
fallback
Фолкпевицата Мария изпрати дъщеря си на училище. Малката Марая учи в Англо-американско училище в Панчарево, чийто първи звънец вече удари. 
 
"Вече в 5-ти клас. Успех, Мери!", написа Мария във Фейсбук и качи две снимки от първия учебен ден на дъщеричката си. На едната момиченцето е снимано в колата, на тръгване към училището. То си е поставило предпазния колан, усмихва се, а до него се вижда раницата му с марка "Louis Vuitton". На другата снимка то позира с две свои съученички. 
 
Мария често споделя в интервюта, че иска да даде най-доброто образование на дъщеря си, която е много ученолюбива. 
 
Междувременно Мария се похвали, че е заснела клип към новото й парче “Не я познавам тая жена”. Тя показа на феновете си два фотоса от една от сцените. "Искам да благодаря на всички, които работиха по проекта и се надявам съвсем скоро да ви го представя", поясни изпълнителката. 
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Lina

преди 5 години

Добре де, изяснихме си - мара- майка героиня- ангел, пеещ по кръчмите,горката - дете издържааа, за такси - няма. Това дете нали имаше баща, някакъв митьо, той не и ли помага. Все мара - тегли, между Шанелите, училищни такси плаща. О, съдба, не - наказание, прокоба -чалга. Мъка,мъка.

29

Анонимен

преди 5 години

Тя е само в пети клас, но вече може да брои до десет. От догодина майка и ще я запише в класа по позиционни бройни системи и ирационални алгоритми в криптирането, за да може мама да си хвали лай... любимото.

28

Анонимен

преди 5 години

Щом като има балък да плаща сметките на кифлата, няма проблем.Митето (първият мъж на Отварачката) явно се е окъсал та избяга от тая.Гущера не стига че плащаше ами тая му слагаше рога денонощно.Сега явно е намерила друг Главанак да плаща.Къв мъж трябва да си за да пуснеш тая мaстия в къщата си?!Мнооооого глупав.

fallback