Снимка: Reuters

Том Харди е супергерой не само във филмите, но и в живота. Миналата година той успя собственоръчно да задържи крадец след преследване в Лондон, дори го е обискирал за оръжие.

Скоро пък холивудската звезда прекъсна интервю, което даваше за "Esquire", за да  окаже помощ на жена, която е кървяла на улицата. Том Харди и журналистът се разхождали край югозападен Лондон, където актьорът е израснал, и видели жена, която паднала, докато разхождала кучето си.

Харди изведнъж разбрал, че я познава, оказало се, че тя е майка на негов приятел от детството. След като я е качил в линейка и се обадил на приятеля си, който бързо дошъл, той се пошегувал с репортера: "Добре дошъл в моя квартал. Тук винаги има какво да видиш".

40-годишният актьор е много потаен по отношение на личния си живот. Знае се, че има 10-годишен син от бившата си приятелка, Рейчъл Спийд, но все още не се знае какъв е полът на 2-годишното му дете от съпругата му, Шарлот Райли.

В интервюто за списанието той призна, че има много дълбока приятелска връзка с принц Хари, но не искаше да издаде повече. Почитателите бяха учудени, че актьорът присъства на сватбата на принца и Меган Маркъл, редом с Джордж Клуни, Дейвид Бекъм и Идрис Елба.

Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase