Снимка: архив, Reuters
fallback

Актьорът Брад Пит отхвърли твърденията, че не е осигурил издръжка на децата си, и обвини съпругата си Анджелина Джоли, че се опитва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело, съобщиха Ройтерс и Контактмюзик.

В новия рунд от взаимните обвинения между двете холивудски знаменитости, известни някога като Бранджелина, адвокатите на Пит заявиха, че той е платил над 1,3 милиона долара за Джоли и децата им след раздялата им през 2016 г.

В документи, представени пред Върховния съд в Лос Анджелис, адвокатите уверяват също, че Пит е дал на заем 8 милиона долара на Джоли, за да й помогне да купи нов дом, пише БТА.

"Уверенията на Брад са безсрамен опит да се прикрие истината и да се отвлече вниманието от факта, че не е изпълнил изцяло задължението си да плаща издръжка на децата", заявиха адвокати на Джоли.

Според актрисата Пит от година и половина не е отделял достатъчно средства за издръжка на децата или ги е изплащал нередовно. Анджелина и Брад са имали неформална договорка за тази издръжка след раздялата си.

Пит пък заяви чрез свой представител, че е изпълнявал неотклонно задълженията, които е поел.

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през месец септември 2016 година. Двойката живя заедно в продължение на 10 години, но встъпи в брак едва през месец август 2014 г. Пит и Джоли имат шест деца, три от които са осиновени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Тео

преди 5 години

Това нещо интересува само тях двамата. Жал ми е за Брат Пит, честно, но това е един блестящ пример за това, че когато ти изгори крушката не сменяш къщата. То си е пак тяхна работа между него и Дженифър Анистън, но по визия, излъчване и емпатия е в пъти повече от Джоли. Вярно е, че последната е адски красива, но винаги е имало нещо перверзно в нея. Мое мнение. Но ние, мъжете сме си такива, понякога са ни слаби ангелите! Та и за това си плаща! Много жалко за децата, останалото е ала-бала!

17

анонимен

преди 5 години

Анджелина Джоли винаги е била голяма змиорка, не се е променила особено, като всички хора:)

16

Анонимен

преди 5 години

Всички баби са абсолютно еднакви, тя винаги ще поиска да се разведе след като знае че винаги ще бъде възнаградена за това. Ако не тази другата. Ти си мислиш че другата не е такава, но тя е точно такава. всичките са такива.

fallback