Снимка: Instagram
fallback

Орландо Блум е обявен официално за издирване. Полицаите в Лас Вегас са в готовност да го ескортират до най-близкия арест, тъй като той упорито отказва да се появи в съда, където е подсъдим за притежание на наркотици, съобщи TMZ.

Актьорът трябвало да застане пред съдията в града на хазарта миналия четвъртък, но така и не го направил. Това само ядосало държавния служител и той официално го пуснал за издирване и задържане.

Неотдавна Блум бе задържан заради притежание на наркотици и е подсъдим и по обвинение за съпротива по време на арест.

Това не е първата подобна криминална проява на звездата. Преди 4 месеца той се превърна в истинска сензация, след като бе насилствено изведен от дома си от органи на реда по бели гащи и с опрян в главата пистолет.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

WTF?

преди 5 години

Орлано Браун е аредтуван по бели ***, а не Орландо Блум. И ако трябва да отразим точните факти - гащите са светло сини. Може за разнообразие да си проверявате фактите преди да поствате нещо. Новината ви е преписана от грешно написана статия на English, в която на едно място вместо Орландо Браун автора по грешка пише Орландо Блум. Лесно е да се сетиш че не става въпрос за едно и също лице тъй като многократно е споменато - 30 годишния Браун и на места Блум. Знаете че блум не е на 30 предполагам?

5

Анонимен

преди 5 години

Този не е ли в България да снима филм? Веднаг се обадете на 911.

4

Анонимен

преди 5 години

Всички актьорстващи са шмъркачи, иначе няма как да издържат и половин снимачен ден.

fallback