Instagram
fallback

Нина Добрев разпуска и събира тен на остров Миконос. От няколко дни актрисата с български корени е на почивка с приятелки на гръцкия остров. Това се вижда от нейните публикации в Instagram.

"Рядка моя снимка с еднорог. Гледайте внимателно, защото едва ли ще се повтори", написа красавицата в социалната мрежа и качи фотос, на който е с цял бански на бели триъгълници и е с надуваем пояс на кръста във формата на еднорог – хит за това лято.
 
Освен красотите на райското място, където е отседнала, Нина зарадва феновете със селфи от басейн, на което е с нейна приятелка. Текстът под него гласи: „Очакванията срещат реалността. Начинът, по който мислиш, че изглеждаш срещу начина, по който наистина изглеждаш“. Много от последователите ѝ коментираха, че ще се радват, ако тяхната любима звезда отскочи до Атина, за да могат да се снимат с нея.
 
По-рано Добрев бе със своята майка на почивка във Франция.
 
Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Барона

преди 5 години

Добре че ги има феийсбици и инстаграми,та комплексарите да се самоснимат и самокачват та да си чуят и видят името,иначе никой и няма и да ги знае,камо ли да пита за такива.

11

наблюдател

преди 5 години

Ей, не дойде до Слънчака!! Срамота!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Истинска българка а не родоглупка!

fallback