Снимка: Instagram
fallback

Участникът от първия сезон на X-factor, Моисей, е нарекъл Криско използвач в своя публикация във Facebook. Тя е от 3 юли. Моисей е качил снимка на чаша, на която е залепена хартийка с виц, който гласи: "Добрата майка не бие детето си. Тя му облича фланелка с Криско и другите деца го бият".

Приятели на Моисей са коментирали публикацията със следното: "И утре ще запишеш песен с него, ако ти предложи". Певецът е отвърнал с: "Ще се закопам сам, преди да приема, ахаххаха" и "Може да е някакъв хит-фактор във вашите очи, в моите си остава използвач". 
 
В музикалното предаване Моисей имаше дуетна половинка - Ангел, с който работиха за известно време и след края на шоуто. Двамата имаха хитове, продуцирани от компанията на Саня Армутлиева - Virginia Records. Дуетната на Ангел и Моисей с Криско, наречена"Кой ден станахме" беше едно от най-горещите и слушани парчета през лято 2012 г.  С рапъра те записаха и други известни песни като "Знаеш ли кой видях брат", като работиха и с друго известно дуо - Павел и Венци Венц.
 
Още по темата можете да прочетете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

П.Петров

преди 5 години

Ревю Волни до гробУчудвам се каква ли гадще дойде още в тоя градедин пропаднал друг пробилвсеки за рейтинг се е наредил На този фон тече купонСъс водещи един милионЗвезди от кол и от въжеИ всичките са твърдо Нье Хип хопъри в бомбета днесНа чалгата отдават честЕстрадни типове крещятНо те не могат да ни спрат

40

Анонимен

преди 5 години

И в крайна сметка не се разбра защо Криско е използвач...

39

Анонимен

преди 5 години

Майка му и баща му пеят в дует на име Кредо.Именно по кръчми и банкети в Габрово.Сигурно най-голямото им музикално постижение е да изпълнят парла-пю-пиано... Още като ми видиш стила на обличане на цялото семейство и ти става ясно,че действително се мислят за музиканти и звезди,но не са.Отдалеч си личи, че тези хора нищо не разбират от музика, иначе щяха да се го предали на сина си, дори да приемем, че съдбата не е била благосклонна към тях и затова са пели по кръчми.

fallback