Снимка: Rеuters
fallback

Джордж Майкъл почина на 25 декември 2016 г. Според официалната версия смъртта му е причинена от сърдечна недостатъчност. Фади Фауаз, който е партньор на музиканта, твърди друго.

Версията му е, че певецът се е самоубил, пише в. "Сън", цитиран от БТА. Джордж Майкъл много болезнено преживял кончината на майка си, която починала от рак през 1997 г., казва Фауаз.

Oще по темата

Джордж Майкъл се самоубил на рождения й ден - 24 декември. Освен това, според думите му, той трябвало да направи пет опита, за да отнеме живота си.

Фауаз разказва и подробности за фаталния ден. Той намерил тялото на поп изпълнителя в собствения му дом. Преди това двамата се скарали и поради тази причина Фади бил принуден да нощува в автомобила си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

Никой не ви го казва, но джендърите в 80% правят опит за самоубийство. 40% повтарят, И много от тях успяват. Джендъра не води до нищо добро. Феминистките го изобретиха и сега се опитват да убедят децата ви, че е реален. И ако те повяярват... Погледнете по - горе процентите... Е те затова се боря срещу феминизма. Защото са РЕАЛНИ ПРеТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ! А вие сте наивни и ги оставяте да живеят, да дишат вздуха на децжата ви, които ще се самоубиват по тяхна повеля... Това трябва да СПРЕ!

5

sasi

преди 5 години

тези англичани много бедни, пари за хотел нямат, че в колите си спят

4

Анонимен

преди 5 години

Трябвали са му цели 6 пъти за да успее! И това ако не е каръщина...

fallback