Вече стартира гласуването за желаещите да сбъднат мечтата си да се окичат с титлата Playmate 2018. Новата реколта от 11 красавици свалиха задръжки за еротична фотосесия и дефилириха на морския бряг, естествено на Слънчев бряг, в Bedroom. За да видят ексклузивното представяне на кандидат плеймейтките, специални  гости на горещото парти бяха Криско, Ива Екимова, Playmate All Stars - Златка Димитрова, Playmate 2017 Нора Недкова и др.

Сред новите кандидатки има дипломирани математички, желаещи да станат полицайки, прокурор, има и футболистка.напълно противоречащи си дипломи и професии и титли от странни силиконови конкурси.

На "ти" с топката на зеления терен е Валерия Кирилова – Амира. Детската й мечта е да бъде полицайка, но не всички детски мечти се сбъдват веднага и тя първо ще се пробва за короната на Мис Плеймейт.

Вероника Никифорова завършва природо-математическа гимназия, сега е трети курс право, но в същото време се пъчи и с титлата "Мис Силикон". Сред изкусителките е и Дениз Хайрула, която е крупие, танцьорка и студентка по психология.

Колорит внася Жанета Осипова, която е с български и руски корени.

Сред изненадите на тазгодишния конкурс е Катрин Апостолова, прясно завършила СМГ и вече студент в университета по архитектура. Това май е първата възпитаничка на СМГ, която е решила наред с уравненията да реши и задачата как се става Мис Плеймейт без формули.

Кристина Филипова пък е завършила новогръцка филология в Софийски универитет, а като дете мечтаела да бъде прокурор.

И тази година сред красавиците в конкурса има и майка - Галя Георгиева, чието тяло е покрито с татуси, посветени на... фолкпевеца Борис Дали. Синът й я подкрепя за участието и в конкурса.

Татусите и безкрайните крака пък предлагат Несрин Исинова и пловдивчанката Сабрина Николова.

Гласуването ще бъде до 7 септември, а изборът на новата Мис Плеймейт ще стане ясен отново в Слънчев бряг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase