Снимка: Reuters
fallback

Продължава медийната атака срещу херцогинята на Съсекс – Меган. Сестра й Саманта започна да публикува постове на страницата си в Twitter след като баща им Томас каза пред TMZ, че няма да спре да разговаря с медиите, докато дъщеря му не го приеме обратно в живота си.

"Действай като хуманен човек, действай като жена", обръща се Саманта към сестра си и добавя: "Ако баща ни умре, това е заради теб, Мег".

Не се знае дали Меган е прочела тези призиви, тъй като след като се присъедини към кралското семейство тя изтри всички форми на социални медии, пише Daily Mail.

Затова пък Саманта не спира да пише: "Радвам се, че имаш толкова време, за да отдадеш дължимото на другите, пренебрегвайки собствения си баща!"

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

анонимен

преди 5 години

Е, какво искат от Меган, родата и! Правят си пиар на нейн гръб! Докато е била актриса, така ли са се вихрили по медиите! Сега като е съпруга на принц, да ги дундурка ли?!Всичко е една голяма роднинска простотия!

16

Митко

преди 5 години

Даже и да е вярно това, което говорят роднините и, не е оправдание да се търси публичност за нейна сметка и в неин ущърб. Това е някаква истерия от нейните роднини - аман-заман да им се обърне внимание, щото и са роднини. Ако моите роднини говорят за мен по този начин сигурно повече няма да искам да се виждам с тях. Каквато и да е тя, принцът си я избрал и той ще си живее с нея. Останалите е добре да се съобразим с този избор - никой не би искал другите да му се бъркат какви са жените им, нали:)

15

Dissapointed deer

преди 5 години

С изненада установявам колко много хора имат детайлна надеждна информация относно семейния и сексуалния живот на Меган само въз основа на това че са я виждали между два и четири пъти по телевизията. Господа, моля не се хабете тук, ЦРУ, КГБ и МОСАД чакат таланти като вас!

fallback