Снимка: Reuters
fallback

Кейти Пери е страдала от пристъпи на ситуационна депресия миналата година. Тогава сърцето ѝ е било разбито, защото получавала от публиката "смесени реакции" относно албумът ѝ "Witness", разказа тя пред австралийското издание на "Vogue". 

33-годишната певица каза, че отдавала голямо значение на мнението на публиката, а тогава феновете не са реагирали по начина, по който Кейти очаквала. Затова и решила да отиде в института "Хофман" в Калифорния, който се занимава с емоционалното и психическо здраве.
 
"През годините мои приятели са ходили там и се връщаха съвсем като нови хора. Исках и аз да отида. Бях готова да пусна всичко, което ме спираше да бъда себе си напълно. Музиката е първата ми любов. И сякаш вселената ми каза: "Добре, ти говориш за любов на човека към самия себе си и автентичност, но сега ще те подложим на тест и ще видим колко точно обичаш себе си в действителност", разказа изпълнителката на "Dark Horse".
 
Още от личната изповед на Кейти Пери за депресията - четете в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

Депресията убива, хора, хич не е лиготия, и е заболяване, въобще не е за омаловажане. Има 3 стадия. Като не сте компетентни в някоя област, не е задължително да на пишете коментар. Със здраве!

5

сд

преди 5 години

До dдфсфТишоо?

4

Циник

преди 5 години

Бедните у нас - депресии нямат!Нямат време за такива лиготии....а за лудницата Хофман - и пари

fallback