Снимка: Reuters
fallback

42-годишният изпълнител потвърди, че с жена му Луисиана Лопилато очакват още едно попълнение към семейството си. Двамата вече са родители на две момчета, Ноа и Елиас.

"Очаквам първото си момиченце след три седмици и никога преди това не съм го казвал публично. Ще си имам дъщеря", сподели певецът.

Той анонсира през месец март, че съпругата му е бременна отново и сега за първи път споменава какъв пол ще е детето.

"Упс, направи го отново – жена ми е бременна с нашето дете номер три. Обичам те толкова много, любима", каза Бубле.

Големият син на двойката бе диагностициран с рак през 2016 година, но Майкъл разкри, че детето се повлиява добре от терапията, на която е подложен.

"Много сме щастливи да споделим, че нашият син Ноа се развива добре по време на своето лечение и докторите са много оптимистични за бъдещето на нашето момченце", сподели певецът.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Чанко

преди 5 години

Луд свят - у нас Босия гладува ли гладува, а тоя - взел, че опънал жена си!

4

почитателка

преди 5 години

До Анонимен Прав си да ги нахокаш, че не поясняват кой е Майкъл Бубле, грижа на автора на информацията е да изясни кой точно е героят на писанието му. Но очевидно Криси Табачка е предположила, че световната популярност на това момче е толкова голяма, че не е останал човек на планетата, който да не го знае. И донякъде е права. Силно ти препоръчвам Майкъл Бубле, прекрасен, чист глас, отлично изпълнени парчета. В ютюб има негови клипове. Виж ги, приятно слушане, може и да ти хареса!

3

Анонимен

преди 5 години

не знаех че мъж може да забременее? - майкъл бубле чака момиче.а не би ли трябвало да е Майкъл Бубле ще става баща?и кой е този Майкъл бабуле, аз напривер не го знам. певец ли е, актор ли е, спортист ли е?защо не е отразено в заглавието? ама от драскачи?

fallback