Снимка: Rеuters
fallback

Общ преглед

Посещението на принц Уилям в Израел предизвика вълнение в много известни личности, които имаха честта да се запознаят с него.

Атрактивната Нета Барзилай, която спечели тазгодишната "Евровизия", бе сред късметлийките да се докоснат и разговарят с херцога на Кембридж.

Двамата се срещнаха пред една от първите будки за газирани напитки в Тел Авив. Те пиха газоз - сироп и газирана вода.

"Беше страхотно - каза 25-годишната певица. - Той е настина готин". Нета е подарила на принц Уилям една от "лупинг машините", с които създава песните си.

И супермоделът Бар Рафаели изрази възторга си от външността на принца, пише в. "Дейли експрес". Бившата на Лео ди Каприо била представена на кралската особа на градинско парти.

"Той е изключително чаровен. Мисля, че и двамата с брат му изглеждат добре, но Уилям е най-добре изглеждащият принц в света" - казала израелската красавица след срещата си със съпруга на Кейт Мидълтън.

Представители на технологични компании пък го запознали с най-новите си разработки, предава БТА. "Оркам" демонстрирали джаджа, която се прикрепва към очила и дава възможност на незрящи и частично незрящи да регистрират думи и предмети.

"Невероятно изобретение. Сигурен съм, че ще помогне на много хора. Брилянтна технология" - коментирал принц Уилям, който се срещнал и с представители на компания, която разработва интерактивни игри за деца.

"Джордж със сигурност ще хареса нещо подобно. Децата са по-добри с технологиите от мен, в това отношение съм безполезен. На тях обаче определено ще им допадне" - казал той.

На първата официална визита на член на британското кралско семейство в Израел и в палестинските територии принц Уилям не е придружен от съпругата си, тъй като тя преди два месеца роди третото им дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

защо изтрихте възхищението ми от тоя нечестно спечелил кудкудякащ свинтер, аз се възхищавам как свинтера надмина Вурст и се изгаври с конкурса

9

Случаен

преди 5 години

Сигурен съм, че като е видял тази, си спомнил с умиление за Пиги , от кукленото шоу...

8

Анонимен

преди 5 години

Ама че е нагла тая Нета да се бута до такова чаровно момче ! Каквато е дебела 100 килограма, ще го премаже горкия! Всички обичат Уилям, но това недоразумение какво търси до него, тя донесе най- отвратителната песен на Евровизия и победата й беше уредена. Сигурна съм че принц Уилям не може да я понася, но нали трябва да е любезен с всички!

fallback