Снимка: Reuters
fallback

Григор Димитров сподели, че го намира за "трудно" да балансира между любовта и работата.

Певицата се среща с Гришо от 2015 година и макар връзката им да е по-силна от всякога, 27-годишният спортист сподели, че трудно успява да намери достатъчно време за нея.

"Мисля, че успехът и на двамата идва от това, че си помагаме взаимно. Голямото разстояние и графиците ни правят нещата трудни, но това е. Такива са нещата в момента", сподели Григор Димитров пред списание OK!

Това не е първият път, в който двойката коментира връзката си от разстояние, като Никол призна миналата година, че животът на колела може да бъде много самотен понякога.

"Всеки, който е успешен в това, което прави, жертва нещо в замяна. Въпрос е на това да си гъвкав и да откриеш баланс", споделя Никол Шерцингер.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Васил Найденов

преди 5 години

Единственото официално средство срещу СПИН:-Телефонна любов!Единствения начин да не те бият:-Сам да си правиш двойни грешки.Единствения начин една любов да не угасва:-Като със СПИН а!Въпроса е как си помагат взаимно при тоя график и как ще се прави бебе(сигурно със щъркел).

13

joro

преди 5 години

neme interesuvat vruzkite na Grisho,prestanete veche !!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Гаджето на Хамилтън знае как се вози на Формула 1. Между другото той пак спечели днес Явно е за второкласните спортисти.

fallback