Снимка: архив, Reuters

44-годишният модел няма на мерение да се предава на индустрията и смята, че заслужава да бъде харесвана и обичана. Рецептата й за здраве и красота категорично ни харесва. Защо пък е необходимо да излиза в пенсия, само защото млади топ модели напират за слава?

Хайди Клум винаги е изглеждала впечатляващо и годините й са просто число без значение. А ние винаги сме се чудили на какво се дължи перфектната й форма, освен на балансиран хранителен режим. Оказва се, че и сексът има значение. Само преди броени дни тя заяви, че го прави 5 пъти на ден, не само защото й харесва, а и защото замества фитнеса, пише сп. Story.

"Хайди вярва в това, че здравето й и добрата й фигура зависят от това колко често прави секс – твърдят нейни близки. – Ако някой не задоволява нуждите й, тя ще го напусне и ще намери друг."
Оказва се дори, че красавицата има тефтер, в който си записва колко пъти на ден мъжете задоволяват потребностите й. На въпрос колко често са правили секс с приятеля й Вито Шнабел, с когото се разделиха миналата година, Хайди отговаря: "Колко пъти през деня или колко пъти за един час?".

Дали признанията й не са само маркетингов ход за поддържане на огъня? Е, Хайди няма нужда да се прави на вълнуваща, просто си е. Така мисли и новият й любим – 28-годишният Том Каулиц.

Неотдавна двамата нажежиха обективите на папараците в Кабо Сан Лукас, Мексико, като се отдадоха на страстта без всякакви задръжки. Влюбените не спряха да се целуват, а германката, която е майка на 4 деца (три от брака ѝ със Сийл и една дъщеря от връзката й с Флавио Бриаторе), се разхождаше на терасата на вилата без горнището на банския си. След тези папарашки кадри никой не коментира годините й, аколко добре изглежда. Видимо и Том мисли така.

Вижте още за Хайди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase