Снимка: Instagram

Съмненията за Ариана Гранде, че вече е обвързана, отпадат. Комикът Пийт Дейвидсън публично потвърди мълвата, че се е сгодил за певицата. Той е част от екипа на скечовото шоу "На живо в събота вечер".

24-годишният Дейвидсън е заявил като гост в шоуто на Джими Фалън, че слуховете, които се носят през последната седмица за годежа му с Гранде, отговарят на истината, предава Ройтерс, цитирана от БТА.

На въпрос на водещия дали се е сгодил, комикът е отговорил: "Да, направих го". "Чувствам се все едно съм спечелил състезание", е допълнил Пийт Дейвидсън, коментирайки романа си с 24-годишната Ариана Гранде.

Дейвидсън и Гранде направиха връзката си достояние в края на май, публикувайки своя обща снимка в профилите си в социалните мрежи - само няколко седмици, след като се разделиха с предишните си партньори.

Миналата седмица сайтове за знаменитости съобщиха, че певицата и комикът са сгодени. По-рано през тази седмица Ариана Гранде беше забелязана с диамантен годежен пръстен. В сряда медии оповестиха, че двойката се е нанесла в апартамент в Манхатън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase