Снимка: Instagram
fallback

Ирина Шейк дебютира с драстично новата си прическа на модно шоу в Милано. Красивата половинка на Брадли Купър е отрязала дългите си кестеняви коси, които бяха нейна запазена марка от началото на кариерата ѝ досега.

32-годишната Ирина изглежда доста по-различна и заради бретона си. Руският супермодел се появи с новата си визия на ревюто Dsquared Spring-Summer 2019.

Въпреки промяната, Ирина както обикновено изглеждаше невероятно, облечена с елегантно черно сако, под което сутиен не се загатваше.

Само преди няколко дни папараци уловиха сексапилната брюнетка, заедно с 43-годишния Брадли и едногодишната им дъщеричка Лия на разходка в парк в Уест Вилидж, Манхатън, като на кадрите тя все още беше с дълга коса.

Връзката на Ирина и Брадли датира от 2015 г. В миналото тя имаше 5-годишни интимни отношения с футболната мегазвезда Кристиано Роналдо.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

Неам думи! Заслепен съм !

17

Анонимен

преди 5 години

Не бих определил девойчето от снимката като красиво.По-скоро уплашено или объркано. А може и двете.Гледа все едно си е пропуснало поредната доза.

16

пижо, пенда и дженда

преди 5 години

на снимката ***, това на снимката, няма начин да е жена, закрийте силиконовите устни с ръка и погледнето отново - типично мъжко лице!

fallback