Снимка: Rеuters

Новината за Пипа Мидълтън, че чака дете, вече е потвърдена от самата нея. По-малката сестра на Катрин Мидълтън сложи край на спекулациите за това дали е бременна или не, като призна пред изданието "Уейтроуз", че ще става майка.

Тя каза, че първите три месеца на бременността й са минали и сега адаптирала гимнастиката, която прави, за настоящото си състояние, предава БТА.

Още по темата

Пипа Мидълтън се омъжи за фондовия мениджър Джеймс Матюс през 2017 г. Той е бивш автомобилен състезател и настоящ финансов ас.

Матюс е съосновател и изпълнителен директор на Eden Rock Capital Management. Компанията управлява инвестиции на стойност поне 1 млрд. лири и е кръстена на хотела, който родителите му притежават в Сен Бартелеми.

За богатия наследник и Пипа фразата, че старата любов ръжда не хваща, е съвсем точна. Двамата се срещат за кратко през 2012 г. и след 3-4-годишна пауза отново намират път един към друг, за да създадат семейство.

34-годишната балдъза на принц Уилям очаква през октомври първородната си рожба. Той и кака й вече имат три деца - две момчета и едно момиче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase