Снимка: Reuters

Три седмици след сватбата си принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган, ще се появят за първи път заедно на балкона на Бъкингамският дворец, пише в. "Дейли експрес".

Още по темата

Първата поява на новобрачната кралска двойка на знаковия балкон ще бъде в събота, по време на честването на 92-ия рожден ден на кралица Елизабет Втора, съобщава БТА.

След традиционния преглед на войските кралското семейство ще се появи на балкона на Бъкингамския дворец, като сред членовете му ще бъдат и новите херцог и херцогиня на Съсекс.

"След вълшебната им сватба през май хората с нетърпение очакват първата поява на принц Хари и съпругата му на дворцовия балкон", казва неназован източник, цитиран от в. "Дейли мирър".

Балконът на Бъкингамския дворец е мястото, "запечатало" не една целувка на новобрачни кралски двойки - на принц Чарлз и принцеса Даяна, принц Андрю и Сара Фъргюсън, принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин.
Принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган не са се появявали публично след първия им официален ангажимент броени дни след сватбата - честването на предстоящия 70-и юбилей на престолонаследника принц Чарлз и благотворителната му дейност. Отсъствието им породи подозрения, че младоженците са на сватбено пътешествие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase