Снимка: Reuters
fallback

Три седмици след сватбата си принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган, ще се появят за първи път заедно на балкона на Бъкингамският дворец, пише в. "Дейли експрес".

Oще по темата

Първата поява на новобрачната кралска двойка на знаковия балкон ще бъде в събота, по време на честването на 92-ия рожден ден на кралица Елизабет Втора, съобщава БТА.

След традиционния преглед на войските кралското семейство ще се появи на балкона на Бъкингамския дворец, като сред членовете му ще бъдат и новите херцог и херцогиня на Съсекс.

"След вълшебната им сватба през май хората с нетърпение очакват първата поява на принц Хари и съпругата му на дворцовия балкон", казва неназован източник, цитиран от в. "Дейли мирър".

Балконът на Бъкингамския дворец е мястото, "запечатало" не една целувка на новобрачни кралски двойки - на принц Чарлз и принцеса Даяна, принц Андрю и Сара Фъргюсън, принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин.
Принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган не са се появявали публично след първия им официален ангажимент броени дни след сватбата - честването на предстоящия 70-и юбилей на престолонаследника принц Чарлз и благотворителната му дейност. Отсъствието им породи подозрения, че младоженците са на сватбено пътешествие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Аз

преди 5 години

Първа поява на балкона...Така като гледам снимката е от поляна. Естествено, снимка нямате! Преценете кич или пак кич е нашарения гръб на Симона Загорова. ...естествено половин снимка и ние няма как да преценим! 10 км опашка от тирове - виждаме снимка на тирове от зимата или един тир, дали е на опашка или не, няма значение, важното е тир да видим!

14

Най големите крадци

преди 5 години

Аз мра па тези си живеят на сметка на нас . Дано те умрат не аз. Искам да падне мълния върху принца и принцесата да изгорят. Защо позволявате и цените тези богаташи те не са копали за да забогатеят. Само с крадене се изхранват дано цялото кралство някои с базука ги гръмне да падне бетона и покрива и затисне всички в зградата барабар с кралицата, краля абе всички. Те са тайни нацисти колят хората под земята разфасоват ги и ги продават в Макдоналдс.

13

Анонимен

преди 5 години

страхотна новина, тръпна в очакване!

fallback