Снимка: Instagram
fallback

Както се казва Меган Маркъл повлече крак и бившият й съпруг отново се сгоди. Само две седмици след кралската сватба Тревър Енгелсън направи брачно предложи на приятелката си Трейси Кърланд, съобщи австралийският сайт "Нюзком", позовавайки се на "Ю Ес уикли".

Енгелсън обяви новината в своя профил в социалната мрежа Instagram. Той публикува снимка, на която е с приятелката си. Текстът към кадъра гласи: "Най-щастливият мъж, когото познавам! Пригответе се за купон!"

Това ще е втори брак за 41-годишния продуцент. Двамата с Меган Маркъл сключиха брак през 2011 г., но се разведоха две години по-късно заради "непреодолими различия", предава БТА.

Според в. "Сън" Тревър Енгелсън е бил съкрушен от раздялата с Маркъл и от факта, че тя ще се омъжва за принц Хари. Енгелсън обаче намерил нова любов в лицето на 31-годишната диетоложка Трейси Кърланд. Нещата между тях станали сериозни по време на пътуване до Италия миналата година.

Енгелсън отказа да коментира връзката си херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, но обяви, че ще прави сериал за разведена жена, която се омъжва за принц и има съвместно попечителството върху детето от първия си брак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Алов

преди 5 години

Тази си пада по богаташчета

1

Анонимен

преди 5 години

Точно като в сапунен сериал......

fallback