Снимка: Instagram

Гаджето на Григор Димитров - Никол Шерцингер, става все по-напориста на тема семейство. Тя си пожела венчавка край океана, в родния Хавай, в интервю за британския вестник "Мирър".

Тя не пропусна да си направи реклама като мечтаната половинка.

"Аз съм най-добрият човек, с когото може да излезеш. Обичам да танцувам, да се разхождам из плажа, както и да посещавам най-добрите ресторанти. Обичам адреналина и спусканията с парашут", разкрива Никол.

И допълва, че най-много романтика й носи Италия. Именно на о. Капри изтекоха нейни еротични папарашки снимки в компанията на Гришо.

"Най-романтичната страна за мен е Италия. Или английските предградия тип ферма. Нямам предвид да доя крави, просто обичам такива места", добави Шерцингер.

"Аз съм хавайка, същество на водата. Плажът е моят втори дом. Някой ден бих се венчала там. Не знам къде точно, може би в родния Хавай. Имам привързаност към морето. Аз съм океански ангел", споделя още певицата.

Тя бе за кратко и в Париж преди старта на "Ролан Гарос", но не остана да гледа изявите на своя любим, който достигна до третия кръг на турнира от "Големия шлем".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase