Източник: Instagram
fallback

Плеймейтката Николета Лозанова провокира последователите си в социалните мрежи с кадър, на който позира с голям пръстен.

Снимката е направена по време на почивката ѝ с бившия вратар на националния отбор Николай Михайлов в Пунта Кана.

Николета не пояснява дали пръстенът е годежен, но пък приятелите ѝ я заляха с честитки.

Дали обаче ще има сватба с гаджето ѝ футболист остава в сферата на догадките.

Да припомним, че тя направи плажна сватба и с Валери Божинов на Бора Бора, след което се венчаха официално в Правец.

Бракът им обаче не издържа на времето, независимо, че от тяхната любов се роди дъщеря им Никол.

От няколко месеца Николета и Николай възродиха своята любов, а в края на миналата година Михайлов призна, че е готов да стане баща и си го пожела да му се случи през 2018 г.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Хари

преди 5 години

Машини, главата и има формата на деформирана боксова круша. Ако и метнеш една кофа вода,от нея ще потече таблицата на Менделеев.в съпровод с изкуствени мигли и кичури. Остава само една кощрамба с дръглив *** и две щекиОгледайте се колко красиви и естествени момчета има.Стига сте се прехласваме по тази мажоретка на футболните отбори по света и у нас.

19

Вуте

преди 5 години

То не е лошо и Никито да се задоми, ама ако мисли да има деца от тая, много ще сбърка. Много е амортизирана за качествено поколение, дрога, алкохол, цигари, силикон, годинки, това е рецепта за Даун синдром. А пък и тя не е родителски материал така или иначе, набляга повече на еротичните си изяви отколкото на възпитанието на детето си.

18

Въх

преди 5 години

отиде ми съня нощес.*** тъй става покрай тез балове на Бали!Сгодихме се,сгодихме се!Ено,двее ,трии,четириииии,пееееееет шест,.........дванайсе петнайсе !!!!!Тя и една друга се сгодява в по -топлите страни преди два-три месеца.Нили излагаш се, почна да имитираш ученичките си

fallback