Снимка: Reuters

Британското кралско семейство благодари на всички, празнували или гледали сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, съобщи Асошиейтед прес.

"Благодарим на всички, който дойдоха в Уиндзор, и на тези, които ни следяха от Великобритания, Общността и света" - написа кралското семейство в Twitter.

Още по темата

Благодарностите бяха разпространени късно вечерта, докато Хари и булката му бяха на частен прием, даван от баща му принц Чарлз, пише БТА.

Дворецът Кенсингтън не разпространи информация за него, но на снимките се вижда че Меган Маркъл, която вече е херцогиня на Съсекс, носи пръстен с голям аквамарин, принадлежал на майката на Хари, принцеса Даяна. Роклята й е бяла, с голи рамене, дело на дизайнерката Стела Маккартни.

Повече от 6 милиона туита бяха пуснати в интернет за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл от 22 ч. по Гринуич в петък до 23 ч. в събота , съобщи АФП. В деня на сватбата на по-големия брат на Хари - принц Уилям през 2011 г. броят им беше само 1 821 669.

Най-препращаният туит е на Меган Маркъл като тийнейджърка пред Бъкингамския дворец, заедно с нейна снимка от деня на сватбената церемония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase