Снимка: Facebook
fallback

Фолкпевецът Азис изкара на хапчета и системи последната седмица, след като самият той разкри, че е хванал "някакъв жесток вирус".

В началото той го определи на гнойна ангина, но явно е имал усложнения, тъй като след хапчетата мина на вливания в болница, пише Tialoto.bg.

Изпълнителят вече се е възстановил, но вирусът видимо го е стопил.

"Резултатът от едноседмично вливане на системи с антибиотик - 5 кг загуба на мускулна маса. Една година блъскане в залата я загубих за седмица боледуване. Вече нямам нито гърди, нито бицепс. Остана ми само чуството за хумор", сподели Азис в социалните мрежи и прибави снимка, от която е видно отслабването му.

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Силикон

преди 5 години

Махнал си е имплантите!

19

от хаилаифа народен

преди 5 години

Еми държавата да се вземе в ръце парламента да се заеме с тоз важен за обществото проблем народа да направи каквото е нужно защото така по този начин не само мускулната му маса ще се загуби ами едно цяло чалга общество затуй наи добре слави президент само така ще спасим наи доходоносния бизнес с толко красиви певци

18

Язека

преди 5 години

След тая гнусотия на фотото, не мисля че въобще имате правото да цензурирате и най-бруталните и цинични изказвания във форума от тук нататък.

fallback