Снимка: Instagram
fallback

Връзката между плеймейтката Светлана Василева и бизнесменът Християн Гущеров продължава да е цветя и рози. Плеймейтката не спира да се хвали с щедростта на любимия си, тагвайки го в селфита на луксозни дестинации в Instagram. Изглежда тя е намерила и начин да му се отблагодари за вниманието и грижата, като перманентно го маркира върху кожата си.

Плеймейтката качи story в профила си в мрежата, в което показа най-новата си татуировка. "Изненадващо" тя е не друго, а буквичката "Х", която е и първата от името на Християн.

Мястото е стратегически избрано, за да подчертава отдадеността и верността ѝѝ към бизнесмена – безименния пръст на лявата ръка, точно над огромния годежен пръстен, с който блондинката се хвали от началото на годината.

Вижте още в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Ани

преди 5 години

Тя и мара п.етолевката се кълнеше в любов по криситу, а то било от любов по chanel. Милата мара,с какво умиление разказваше как и купувал Шанел и как и ги изпращали в хотела. Друго от криситу не е запомнила.Та и тая пластмаса същата.

35

Анонимен

преди 5 години

До Евроатлантик"Един *** да си татуира."---Амо то под буквата "Х" по default се разбира ... пък и така е по-политкоректно. Гущера няма да разбира, че наум кифлата му вика: "Абе, Х...!"

34

ха ха хО

преди 5 години

Бивша Гонзовица,настояща Гущеровица и бъдеща Джизасовица.

fallback