Снимка: Rеuters
fallback

Кристен Стюарт премина боса по червения килим в Кан преди прожекцията на филма "Blackkklansman". Така актрисата изрази протеста си срещу изискването жените да носят обувки с високи токчета, съобщи сп. "Ел".

Холивудската звезда първоначално позира пред фотографите с елегантни черни обувки "Кристиан Лубутен", след това ги свали и изкачи стъпалата на фестивалния дворец боса.

Това не е първият подобен бунт на Кристен Стюарт. През 2016 г. тя пристигна на червения килим в Кан с маратонки, след което за снимките обу сребристи обувки с високи токове. Тогава тя каза, че не е редно протоколът да изисква нещо от жените, което не важи за мъжете.

Срещу чепиците с високи токове се обяви и актрисата Емили Блънт. Да припомним, че Кристен Стюарт е в журито на основната конкурсна програма на кинофестивала в Кан тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Кон

преди 5 години

Личи си, че тази жена е не много подготвена интелектуално. Не може изискванията за мъжете и жените да са еднакви, не такъв е смисълът на каквото и да било. А и демонстрацията и е на ниво детска градина. Да беше се съблякла гола - нали за мъжете не се допуска да са с поли и рокли.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако ще и с кaкалашка у самосвала да се яви, не ме интересува! Защо ни занимавате с такива глупости.

9

Анонимен

преди 5 години

А защо не гола?

fallback