Източник: Instagram
fallback

Една от най-нашумелите млади изпълнителки – Тита, само в рамките на няколко седмици изпробва различни визии, като експериментира с прически и дължина на косата.

На свои участия тя залагаше на екстеншъни, но напоследък ги е захвърлила. Първо отряза светлорусата си коса и се боядиса в розов нюанс, но бързо реши, че новата прическа не ѝ подхожда. А и част от феновете започнаха да я сравняват със Сузанита, което едва ли се е понравило на изпълнителката на „Антилопа“.

Ето защо тя се завърна към познатия цвят на косата, а в няколко кадъра позира със сплетена коса. Визия, която ѝ стои далеч по-адекватно на годините, отколкото с дълга до кръста коса с екстеншъни.

На снимката тя позира с момче, за което се твърди, че е нейно гадже.

Според непотвърдена информация той се казва Виктор и е богат наследник.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

Ееей,,, голяма работа,,станала брей.Ха ха ха...тъпотия.

7

Кифла

преди 5 години

Коя е тая кифла ,поредната от многото.?????

6

Не ни интересува

преди 5 години

Не ни занимавайте с глупости,ами кажете вие от Dnes ,кой измисли това,че сега,които взимат големите пенсии,трябва да имат увеличение??? А тези с ниските пенсии, хора,които са работили за държавата 40-години ,колко ще вземат ??? Къде е справедливостта??? Трябва да се съди държавата !!!! Всички пенсионери да се обединят и да пишат иск, там където трябва !!!

fallback