Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед
След като отхвърли важни ангажименти, Антония Петрова се оттегли на заслужена почивка. В края на април носителка на титлата "Мис България 2009" и "Мисис Русия 2012" беше жури на конкурс за хубавци, който се проведе в столично заведение.

"С победителите, топ 5 на "Мистър София! Браво, момчета!" - похвали се бившата г-жа Бередин във Facebook със снимки, на които се кипри, обкръжена от мъжаги. Тя не пропусна да качи фотос с Любен Дилов-син, като уточни, че е от афтър партито след красивата надпревара за мъжкари.

Междувременно блондинката показа новото си занимание - голф. А сега разпуска в съседна Гърция, в град Пефкохори. Миската сподели снимки в социалните мрежи, на които позира по бански, както обикновено, щом дойде този сезон.

И вероятно е в нечия компания, тъй като на един кадър се виждат бутилка с шампанско и две чаши. Но е известно, че след сагата с бившия си съпруг - Александър Бередин, тя стана твърде потайна относно личния си живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам Бритни Спиърс и Анита Майзер.

28

Анонимен

преди 6 години

...твърде потайна относно личния си живот...защото в него освен родителите и не присъства НИКОЙ.С руския пиянка брака си беше сделка,правеха си взаимна реклама.Сега Тоца трябва да плаща ако иска да има мъж в живота си.Такава е съдбата на подобни 'убавици.

27

Секс, 27г, надарен

преди 6 години

Егати мъжете - релефни плюнки. Тая по-висока от всички. Тя ли е два метра или тия са по един и шейсе?

fallback