Източник: Instagram
fallback

Моника Валериева върви по утъпкания път на по-известните плеймейтки – конкурс, Big Brother, а вече и годеж.

Силиконката се похвали в Instagram с годежен пръстен и написа: "Казах "Да"!", след което заваляха поздравленията.

Годеникът засега остава в лека медийна мъгла, според думите на Моника той бил катарски богаташ. Дори принц.

Валериева дори издаде в аванс преди няколко седмици, че сватбата ще бъде в Дубай.

Тогава тя каза, че годежният пръстен струвал около 100 000 долара, но за цената могат да се изкажат само бижутерите. Факт е обаче, че родните плеймейтки като се сгодяват винаги бижутата варират в тази финансова орбита. Сякаш ако е 50 000 долара е срамно.

"Да, такава съм аз! Наречете ме материалистка, защото знам какво искам! Защо ме обвинявате? Аз искам мъж, с когото да мога да говоря за история, например, мотивиран мъж, мъж, който да знае, че може повече, защото и аз мога повече. Искам мъж, който ще може да мотивира децата ни, ще им покаже какво е добър вкус и ще ги научи да изграждат характерите си", сподели миналата година Моника, припомня dir.bg.

Друга нейна колежка – Светлана Василева, също ще мине под венчило това лято, но не с принц, а с Християн Гущеров. По всяка вероятност тя ще се врече на родния бизнесмен на 12 юли, когато той празнува рожден ден.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Мона селската к..ва

преди 6 години

Тази сама си ги измисля и си вярва,по друг начин няма как да е в медийното пространство. Ако ще се жениш кой мъж ще е съгласен всеки ден да качваш снимки на голия си задникОще повече арабин.Само цената ти не е обявена под снимките.Вие за балъци ли ни взехте...

34

месара

преди 6 години

абе принц, най малко цар!

33

Мастит кюрд

преди 6 години

До 2 месеца отново си е тука. На богаташите такива , като нея са и да си бършат ***.И тогава , като остави пръстена в заложната къща за да си плати наема ще разбере , че струва 30 лева.

fallback