Снимка: БТА
fallback

Общ преглед

Силви Вартан се срещна с министър-председателя Бойко Борисов, под чийто патронаж се провеждат концертите ѝ в България, съобщиха от правителствената пресслужба.

Първият концерт на френската звезда с български корени е на 19 април в Двореца на културата и спорта във Варна, а вторият - на 21 април в зала 1 на НДК.

Участията ѝ у нас са част от прощалното турне на изпълнителката - "Завинаги Силви", с което слага край на активната си певческа кариера.

Концертите на певицата ще бъдат над два часа, през които тя ще изпълни най-големите си хитове от своята дългогодишна кариера. Мултимедия ще излъчва много от нейните видеоклипове.

Част от програмата по време на шоуто си изпълнителката посвещава на своята първа любов и бивш съпруг - Джони Холидей, който почина на 5 декември миналата година.

За финал Силви Вартан е оставила специална изненада, която е специално насочена към българските ѝ почитатели.

"Винаги много се вълнувам, когато се връщам тук и нямам търпение отново да пея за българската публика. Чувството е като да се завърнеш при семейството си", каза в специално интервю за "Фокус" най-успешната световна звезда от български произход Силви Вартан.

Цените на билетите за концертите в София и Варна са на цени от 30 до 120 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

"Силви Вартан се сбогува и с Бойко Борисов"---Кога ли и ние ще се сбогуваме с него на Бакърената ... Да види как ще му ревем на ...

16

Пламен

преди 6 години

Изключително интелигентна жена,невероятен артист, поклон,невероятна Направила е повече за България,от който и друг ,дала ни е нещо повече ,вярност Дете на арменец и унгарка ,тя си избра за Родина , БългарияЕ,как да не я обичам?

15

гудбай не

преди 6 години

много са гостолюбиви българите към всички българи

fallback