Снимка: Личен архив
fallback

Промените при Зейнеб Маджурова следват една след друга - "Биг Брадър", тв лице, връзка с милионерския син Стоян Балевски...

Зейнеб обяснява от какво е породена верността на аудиторията й в авторския й проект: "Доверие, което през всички тези години в публичното пространство съм се стараела да оправдая, защото независимо дали реално или виртуално, то е в основата на отношенията между хората.

Не мога да отрека, че имам идея за канал и на турски език. Много хора мислят, че щом мога да правя телевизия, както се изразяват жаргонно в нашите среди, означава, че с лекота ще се справя и с новия си проект.

Но това са два съвършено различни свята и аз тепърва проучвам новия", разкрива в интервю за списание Umbrella Bar Magazine Зейнеб.

Наред с професионалните си мечти, бургазлийката не забравя и за своята житейска мисия: "Тя е да бъда жена, да стана майка, да бъда съпруга и едва след тях идват всички останали цели, амбиции и мечти. Смятам, че жените на първо място трябва да слагаме личния си живот и семейството, което градим."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Ника

преди 5 години

Към 17Безкрайно грозно,недостойно и ...завистливо

18

Анонимен

преди 6 години

И това безсмислено същество от години го натрапват в порнокафето на гала по Нова Бардак тв.Пращаха го в Турция да прави никого неинтересуващи го новини за турските бози които също са любими за натрапване от собствениците на медии.Въобразяваще си че ще"върже"някой платежоспособен турчин но не би.Знае се мнението в Турция за"българските"турци-не ги понасят.Сега това бездарие Зизу се озърта за някой богат глупав"бизнесмен"у нас.С "проекта" си да заминава в Турция да прави турски канал,тук НЕ.

17

Тото

преди 6 години

Зейнеб, хвани си Osman и си заживейте щастливо някъде в анадола.

fallback