Кадър: Facebook
fallback

Плеймейтката Златка Димитрова, която през последната година се бе съсредоточила предимно в отглеждането на детето си, отново напомни, че плеймейтското в нея не е угаснало.

Тя се подложи на операция, с която тунингова гръдта си и вече е с подменени импланти за предстоящия летен сезон. За хирургическата интервенция, която бе осъществена от д-р Енчев, проговори самата Димитрова, като публикува видео на живо от операционната маса.

Междувременно Димитрова няма против трансфера от модните среди в кухнята. Тя е категорична, че работата продължава да е важна да нея, но се е фокусирала изцяло върху семейството си. Въпреки че дари приятеля си Мирослав със син преди малко повече от година, Черната Златка, както е по-известна сред феновете си, не бърза да се врича във вечна вярност.

"Като булка няма да ме видите. Това, че няма да нося неговата фамилия, не е проблем. Това не ме прави по-малко негова жена. За мен любовта на двама души, отношенията им се изразяват в това да се уважават и обичат. Живеем в мир и хармония. Аз винаги прощавам, на всеки. Когато простиш на някой, все едно прощаваш на себе си", казва тя.

Наскоро се появиха слухове, че тя се е разделила с Миро и се е завърнала при майка си, но досега нито един от двамата не ги е потвърдил или отрекъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34А какви попове имаме, като нигде във вселената!

34

Анонимен

преди 6 години

Що за звезди има България....Каквито и звездите,такава и управата...Срам...,

33

Анонимен

преди 6 години

Тази грозалия добре че намери един пластмасолюбител та и направи дете.Явно по- загубен и от нея щом го е направил.

fallback