Снимка: архив, Reuters
fallback

Някои знаменитости са известни със своите претенции и поведение толкова, колкото и със своя талант.

Резултатът е, че въпреки огромния им потенциал, те подлудяват всички наоколо и хората в индустрията просто не искат да работят с тях.

Ето и кои са някои от най-капризните звезди в киното.

Стивън Сегал

Той не е известен единствено с бойните си умения, но и със странното си поведение. Невъзможно е човек да се разбере с него, много е агресивен и е известен с това, че си измисля истории. Постепенно се превръща в изключително нежелан актьор от режисьорите.

Носи му се славата също, че е алчен и иска големи суми, за да се появи някъде. Днес е по-вероятно да го видите в някой сериал, отколкото на големия екран.

Вижте кои са другите капризни звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

казват, че ако кажеш, че чък норис е мижитурка, той се появява зад теб и ти натрива зурлата в клавиатурата, но аз знам че това не е така , защото ще му дъуйиокплкйхфдсрехйкл;кйфгжв бсадбжансдмаслц////дса///..

19

Анонимен

преди 6 години

До 21 А бих добавил Рамбо 1,2,3,Танго и Кеш,Разрушителя,Роки,Специалистът с Арнолд Конан Варварина,терминатор 1 и 2,Сурова сделка,Хищника,Командо,Бягащия човек с Жан Клод -Универсален войник първите две части,Киборг,Кървав спорт,Пътуването,Ченге в времето,Двойникът,Трудна Мишена!Другите са второстепенни актьори факт не че нямат хубави филми но...

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15 Вярно е АРНОЛД Е ВЕЛИК А ЧЪК НОРИС Е МИЖИТУРКА ПРЕХВАЛЕНА ОТ ЖЕНЧОВЦИ И МЕКИ КИТКИ!

fallback